Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. close

Selyemfestés haladóknak 8.

Profi selyemakvarell technika, selyemfestmény készítése.

Selyemfestés tanfolyam haladóknak.

1 napos képzés

 

14 éves kortól - 103 éves korig :)

Kiscsoport: max. 3 fő

A selyemfestészet lenyűgöző és szórakoztató folyamat, időnként mégis komoly próbák elé állít minket. Nem vagy már kezdő, így tudod, hogy az egyik legnagyobb kihívás számunkra a selyemakvarell festése. Bizton állíthatom, hogy vannak rá átütő megoldások, amikkel a legapróbb miniatűröket is képes leszel megfesteni. Ezen a kurzuson egy ilyen technikát fogok megtanítani Neked.

A nap során először egy tesztdarabot festünk, hogy megtanuljuk a festési alapokat. A továbbiakban egy A3-as festményt készítünk Habotai 10mm-s selyemre. Hozhatsz magaddal saját tervet, amit szeretnél megfesteni, a méretre azonban ügyelj.

Lépésről-lépésre haladunk a festés során, minden segítséget megadok, ami szükséges. A kiscsoportos kurzusokon mindenkire egyformán jut idő és figyelem.

A szükséges anyagokat, kellékeket a rendelkezésedre bocsátom a festéshez (selyem, festék, ecsetek stb.), mellé 18 évnyi szakmai tapasztalatot, hogy a végeredménnyel igazán elégedett és boldog lehess.

A tanfolyamon elsajátított tudás alapján már önállóan is fogsz tudni festeni, otthoni körülmények között. A foglalkozásokon kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk, profi, francia gőzölős festékkel festünk! Ezeknek a vásárlására is lesz lehetőség.

 

 

 

Helyszín: Selyemcsodák Alkotóműhely, Piliscsaba, Garancsi út. 38.

Ha magad szeretnél selyemfestést szervezni a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kérlek jelezd telefonon vagy email-ben (Csörnök Enikő, +36 20 231-7790, selyemcsodak@gmail.com).

 

A Selyemcsodák Alkotóműhely további tanfolyamait itt találod.

 

Ízelítő az általam készített selyemfestményekből: