Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. close

Selyemfestés tanfolyam - mandalafestés

Selyemfestés tanfolyam kezdőknek 5

Selyemmandala festése

Ajánlott 14 éves kortól 103 éves korig :)

 

A selyemfestés elronthatatlan művészeti ág. A textil és festék egymással való találkozása, a festés felszabadító, ellazító élménye, mindannyiszor csodálatos végeredményt hoz létre. A selyem különleges fénye, a színek intenzitása, az anyag finom érintése, semmivel nem hasonlítható élményt ad az alkotó számára.

Ha szeretnéd elsajátítani a mandalafestést, itt a helyed, hogy felfedezd a csodálatos színeket és a selyemfestés adta fantasztikus élményt. Az általad megfestett mandala belső világod gazdagságáról ad örömhírt neked. Az elkészült művedben sokféleképpen gyönyörködhetsz. Készíthetsz belőle faliképet, órát, vagy ablakképet is. (Lásd a fotókat a lap alján.)

Semmilyen előképzettségre nincs szükség, lelkesedésre annál inkább.

Az általam vezetett kurzusok teljesen kezdők számára is elvégezhetők. Lépésről-lépésre haladunk a festés során, minden segítséget megadok, ami szükséges. A kiscsoportos kurzusokon mindenkire egyformán jut idő és figyelem.

 

 

Kurzusvezető: Csörnök Enikő

Helye: Selyemcsodák Alkotóműhely Piliscsaba, Garancsi út. 38.

A tanfolyam időtartama: 3 óra

Maximális létszám: 4 fő

A nap során először egy teszt darabot festünk, hogy megtanuld a festési alapokat.

Egy 27 cm átmérőjű mandalát festünk a nap további részében, már meglévő tervek alapján, de hozhatsz magaddal saját mintát is, amit meg szeretnél festeni. ( A méretre ügyelj!). Megismerkedünk a színkeverési alapokkal, a selyemfesték viselkedésével a különböző festési eljárások során, a selyemmel és minden apró trükkel, mely elengedhetetlen a szép végeredményhez.

 

Ha magad szeretnél selyemfestést szervezni a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kérlek jelezd telefonon vagy email-ben (Csörnök Enikő, +36 20 231-7790, selyemcsodak@gmail.com).


A Selyemcsodák Alkotóműhely tanfolyamait itt találod.


Korábbi műhelymunkák eredményei:

 

Selyemfestés tanfolyam - mandalafestés

Selyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestésSelyemfestés tanfolyam - mandalafestés