Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. close

Selyemfestés tanfolyam

Selyemfestés tanfolyam kezdőknek 4.

 

 

Selyemsál festése viaszbatik technikával

13 éves kortól - 103 éves korig :)

 

Sok selyemfestő és batikoló művész hoz létre tökéletes szépségű műveket a selyemfestés és batikolás ötvözésével. A forró viasz és selyemfesték segítségével több rétegű festés alakítható ki, ezáltal egyszerű és bonyolult , nagyon elegáns és különleges minták jönnek létre.

A selyemfestés elronthatatlan művészeti ág. A textil és festék egymással való találkozása, a festés felszabadító, ellazító élménye, mindannyiszor csodálatos végeredményt hoz létre. A selyem különleges fénye, a színek intenzitása, az anyag finom érintése, semmivel nem hasonlítható élményt ad az alkotó számára.

Ha szeretnéd elsajátítani a selyemfestés és batikolás különleges díszítő eljárásait, gyere el az egyik műhelymunkára és fedezd fel ezt a csodálatos művészeti ágat.

Semmilyen előképzettségre nincs szükség, lelkesedésre annál inkább.

 

Kurzusvezető: Csörnök Enikő

Helye: Selyemcsodák Alkotóműhely Piliscsaba, Garancsi út. 38.

A tanfolyam időtartama: 4 óra

Maximális létszám: 3 fő

 

A nap során először egy teszt darabot festünk, hogy megtanuljuk a festési alapokat. Egy Habotai 8mm selyemsálat készítünk a nap további részében. Megismerkedünk a színkeverési alapokkal, a selyemfesték viselkedésével a különböző festési eljárások során, a selyemmel és minden apró trükkel, mely elengedhetetlen a szép végeredményhez.

Az általam vezetett kurzusok teljesen kezdők számára is elvégezhetők. Lépésről-lépésre haladunk a festés során, minden segítséget megadok, ami szükséges. A kiscsoportos kurzusokon mindenkire egyformán jut idő és figyelem.

Ha magad szeretnél selyemfestést szervezni a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kérlek jelezd telefonon vagy email-ben (Csörnök Enikő, +36 20 231-7790, selyemcsodak@gmail.com).


A Selyemcsodák Alkotóműhely további tanfolyamait itt találod.


Korábbi műhelymunkák eredményei:

   

Selyemfestés tanfolyamSelyemfestés tanfolyamSelyemfestés tanfolyamSelyemfestés tanfolyam

Selyemfestés tanfolyam