Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. close

Selyemfestés kezdőknek 2.

3 órás selyemfestés tanfolyam gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt

Selyemsál festése futtatásos akvarell technikával

6 éves kortól ajánlott.

Kiscsoport: max. 3 fő

 

Gondoltál már arra, hogy szívesen kipróbálnád a selyemfestést és festenél magadnak valami igazán egyedit?

Itt a kedvező alkalom, hogy a benned rejlő kreativitást, alkotóerőt kibontakoztasd.

Az általam vezetett kurzusok teljesen kezdők számára is elvégezhetők. Lépésről-lépésre haladunk a festés során, minden segítséget megadok, ami szükséges. A kiscsoportos kurzusokon mindenkire egyformán jut idő és figyelem.

 

3 órás selyemfestés tanfolyamunkon elsajátíthatod a futtatásos selyemfestés csinját-binját és megalkothatod életed első (vagy sokadik?) selyemsálát. Kedvenc ruhádhoz festhetsz magadnak valami igazán egyedit. Semmilyen előképzettségre nincs szükség, csupán lelkesedésre.

Minden kelléket a rendelkezésedre bocsátok a festéshez (selyemsál, festék, ecsetek, stb.), mellé 18 évnyi szakmai tapasztalatot és a segítségem,  hogy a végeredménnyel igazán elégedett és boldog lehess.

A nap folyamán először tesztdarabokat festünk, hogy belejöjj a színkeverés és ecsetkezelés mikéntjébe, majd ezek után festjük meg a végleges műved, a sálat. Természetesen minden, amit festettél a saját tulajdonod.

A tanfolyamon elsajátított tudás alapján már önállóan is fogsz tudni festeni, otthoni körülmények között. Alapanyag vásárlásra a kurzus ideje alatt lesz lehetőséged.

 

 

Helyszín: Selyemcsodák selyemfestő műhely. Piliscsaba, Garancsi út. 38.  

Ha magad szeretnél selyemfestést szervezni a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kérlek jelezd telefonon vagy email-ben (Csörnök Enikő, +36 20 231-7790, selyemcsodak@gmail.com).


A Selyemcsodák Alkotóműhely további tanfolyamait itt találod.


A következő selyemkendők és selyemsálak is futtatásos akvarell technikával készültek: